"VAKANTIE!"

Wanneer dit blog uitkomt duurt het nog een paar dagen voordat we er heerlijk tussenuit gaan en we ons 3 weken gaan opladen voor de druktste periode van het jaar als het gaat om www.baitnation.nl én, nog veel belangrijker; de mooiste roofvistijd van het jaar! 

Maar voor het dus zover is eerst 3 weken rust en vanaf volgende week, ook 3 weken geen blogs van mijn kant. Het is ook echt wel even tijd om nieuwe inspiratie op te doen want elke week wat schrijven is soms best pittig. Ook op de socials zullen we wat minder actief zijn maar wanneer we wat moois vangen zullen we dat natuurlijk gewoon weer met jullie delen!

Wat gaan we de aankomende weken dan wél doen? Nou we hebben elke week een hele dikke kortingsaktie georganiseerd!

Vanaf volgende week zetten we elke maandagmiddag om 12 uur  een "vakantie BaitNews" klaar in je inbox. In deze BaitNews introduceren we een dikke kortingsaktie welke alleen die week loopt! 

Ben je al benieuwd? Schrijf je dan hier in voor BaitNews en blijf je inbox in de gaten houden, we gaan je zeker niet teleurstellen!

Let op: we versturen tussen 5 augustus en 29 augustus géén bestellingen, ook zullen we deze periode geen mail beantwoorden! Alle bestellingen geplaatst in deze periode worden vanaf 30 augustus verwerkt!

Tot over een paar weken, geniet van je vakantie en vang een dikke bak!

Groet,

Freek

BaitNews!

BaitNews!
Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen, akties, exclusieve kortingen en informatie over de nieuwste roofvistechnieken! Meld je nú aan voor onze BaitNews nieuwsbrief!
Aanmelden

Instagram

Voor de dikste vangstfoto's volg je ons ook op Instagram: @baitnationnl

 

© 2016 - 2023 BaitNation.nl | sitemap | rss