"Gesloten tijd, wij helpen je er doorheen!"

Over een goede twee weken breekt, voor ons roofvissers, weer twee maanden afkicken aan. 2 maanden lang vangdrang in optimal forma, fanatiek kunstaas sorteren en onderhoud aan hengels en molens tot je er knettergek van wordt. De gesloten tijd is bijna weer een feit.....
Wat je er ook van vindt, achterhaald of niet, we hebben er nou eenmaal mee te maken en zullen ons er doorheen moeten zien te slaan.

MAARRRRRR...we helpen je er uiteraard weer doorheen! Zoals elk jaar openen wij namelijk vanaf de de start van de gesloten tijd onze jaarlijke Closed Season Sale!
 

2 maanden lang kortingen op alle topmerken in de Closed Season Sale

2 maanden lang geven we weer bizarre kortingen op zeer veel artikelen zodat jij vanaf juni weer met optimaal gevulde tackleboxen aan de waterkant staat!

Hou de speciale Closed Season Sale sectie op onze site in de gaten want we zullen gedurende de gesloten tijd de sale regelmatig aanvullen!

Kijk je nu wél uit naar de gesloten tijd? :-)

Groet,

Freek
 

BaitNews!

BaitNews!
Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen, akties, exclusieve kortingen en informatie over de nieuwste roofvistechnieken! Meld je nú aan voor onze BaitNews nieuwsbrief!
Aanmelden

Instagram

Voor de dikste vangstfoto's volg je ons ook op Instagram: @baitnationnl

 

© 2016 - 2023 BaitNation.nl | sitemap | rss