"PerchNation"

Het gaat er nu dan toch eindelijk van komen!
Een ambitie die ik al jaren heb maar door verschillende oorzaken, meest recentelijk natuurlijk Corona, er nog niet van is gekomen: een roofviswedstrijd gericht op baars:
 

Het had de voorkeur om een live event op lokatie te organiseren maar gezien de huidige situatie rondom Corona én omdat we hem nu toch echt willen organiseren, hebben we besloten er een "Online Edition" van te maken! 
Hopelijk is de animo zo groot dat we er een jaarlijks terugkerende wedstrijd van kunnen gaan maken en dan kunnen we wellicht volgend jaar wél op lokatie.

Aan de andere kant; zoals een bekend voetballer al zei: "elk nadeel heb ze voordeel" en dat geldt nu natuurlijk ook.  Een online editie biedt ook weer de voordelen dat de deelnemers lekker in hun eigen, bekende water kunnen vissen; hopelijk met als resultaat vele vangsten!

De datum van de wedstrijd hebben we vastgesteld op 22-01-2022 en ook de prijzenpot is goed gevuld; we hebben prijzen voor de top 3 en een prijs voor de deelnemer die de grootste baars vangt.

Het gehele reglement, incl hoe je in te schrijven en de prijzenpot vind je hier 

De inschrijving staat vanaf vandaag open, schrijf je snel in, doe mee en wie weet word jij de winnaar van de eerste editie van "PerchNation"

Ik heb er heel veel zin in en ben benieuwd wat jullie ervan vinden

Tot volgende week!

Freek

NB. Bij deze een shout out naar de ontwerper van het hele dikke PerchNation-logo: Jor Wijma. Onwijs bedankt kerel! Echt top hoe je zo snel zoiets tofs in elkaar hebt weten te zetten
Jor heeft ook zijn eigen YouTube kanaal waarin hij oa voor ons toffe video's upload en vist met kunstaas wat wij verkopen: even abonneren zou ik zeggen!

 

 

BaitNews!

BaitNews!
Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen, akties, exclusieve kortingen en informatie over de nieuwste roofvistechnieken! Meld je nú aan voor onze BaitNews nieuwsbrief!
Aanmelden

Instagram

Voor de dikste vangstfoto's volg je ons ook op Instagram: @baitnationnl

 

© 2016 - 2023 BaitNation.nl | sitemap | rss