"Lekker onafhankelijk"

Het is alweer even geleden dat er een stukje van onze hand is gekomen maar nu probeer ik dit blog weer wat nieuw leven in te blazen en jullie weer te informeren wat mij en de shop bezig houdt.

Wat ik het mooie vind aan mijn webshop is dat ik lekker onafhankelijk ben en dus niet afhankelijk van de nukken en vooral voorraadstanen van tussenpersonen zoals bv groothandels. Ik heb inmiddels zeer goede contacten opgebouwd in het buitenland en daardoorkan ik lekker mijn eigen ding blijven doen, lekker afwijken van de grote massa en jullie kunstaas aanbieden waar ik;

A/ 100% achter sta en uitsluitend van TOPkwaliteit;
B/ zeker van ben dat ik het tegen concurrerende prijzen kan aanbieden;
C/ zeker van weet dat ik afwijkende modellen en kleuren kan voeren die je bij de "grote jongens" niet ziet.

Zo heb ik onlangs een mooie deal kunnen sluiten zodat we nu ook Megabass kunnen aanbieden. Ook voor dit Japanse TOPmerk geldt dat we, naast de gangbare aasjes als bv de OneTen twitchbaits, ook modellen en kleuren hebben die je elders niet (snel) zult vinden.

Deze week arriveert ook weer een nieuwe zending vanuit Canada; X-Zone heeft onlangs nieuwe softbaits als bv de Adrenaline Craw jr. op de martk gebracht en ook weer nieuwe kleuren van onde andere de Pro Series Swammers zijn onderweg. Uiteraard komen er ook weer veel Ned Zones onze kant op. Het is echt superfijn dat het contact met X Zone zo goed is. Hierdoor ben ik ook weer de eerste die deze nieuwe aasjes en kleuren kan aanbieden voor de Nederlandse en Belgische markt! 
 

X Zone Adrenaline Craw en de Adrenaline Craw Jr, een lust voor het oog én voor grote baars! 

Nu de temperaturen weer zakken en het water daardoor weer kouder wordt, beginnen de finessetechnieken als de carolina rig en de ned rig ook weer zijn vruchten af te werpen. Vorig jaar heb ik de Facebookgroep Nedriggers Community opgericht en inmiddels hebben we daar meer dan 1150 leden die hun ervaringen en vangsten delen. Echt gaaf! Meld je aan en neem een kijkje!

Ook ben ik vrij ver gevorderd met betrekking tot de organisatie van een BaitNation wedstrijd. Meer info hierover volgt op een later moment.

Voor nu gaan we dus lekker verder en zal ik je op een later moment weer verder bijpraten!

Pak een bak en je weet het:  Don't Fish The Mainstream!

Freek

 

 

 

 

BaitNews!

BaitNews!
Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen, akties, exclusieve kortingen en informatie over de nieuwste roofvistechnieken! Meld je nú aan voor onze BaitNews nieuwsbrief!
Aanmelden

Instagram

Voor de dikste vangstfoto's volg je ons ook op Instagram: @baitnationnl

 

© 2016 - 2023 BaitNation.nl | sitemap | rss