Aan een grote opmars bezig in Europa, de NED rig! Steeds meer roofvissers weten deze finesse techniek te waarderen!

Een dressuurdoorbrekende techniek waarbij je met een soort van platgeslagen jigkop, een mushroom jighead, voor een langere afzinktijd en optimale rechtop staande aaspresentatie, een drijvende softbait rechtop de bodem kan laten staan.

Bijvoorbeeld een kreeftje als in zijn natuurlijke verdedigende houding met zijn scharen omhoog of een finesse shad met zijn staart omhoog als een azend visje. Roofvis kent hierdoor minder argwaan en zal hierdoor eerder geneigd zijn aan te vallen.

We hebben een groot assortiment Z Man softbaits en jigheads welke speciaal voor deze techniek geschikt zijn, daarnaast hebben we van Deep Creek Lures ook een aantal heel mooie artikelen welke speciaal voor de nedrig geschikt zijn. Ook X Zone en 6th Sense Fishing is ruim vertegenwoordigd in onze shop

We hebben ze allemaal bij elkaar verzameld zodat je niet meer de gehele site af hoeft te zoeken, stukje extra service van ons, voor jou 

Heb je nog vragen, of wil je dat wij een mooi compleet pakket voor je samenstellen aarzel dan niet om een berichtje te sturen, we helpen je graag!

Je kan ons bereiken via email (info@baitnation.nl.nl), facebook (https://www.facebook.com/baitnationnl) of Instagram (@baitnationnl)

Bekijk ook dit filmpje over het ontstaan van de NEDrig, erg leerzaam en interessant 

BaitNews!

BaitNews!
Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen, akties, exclusieve kortingen en informatie over de nieuwste roofvistechnieken! Meld je nú aan voor onze BaitNews nieuwsbrief!
Aanmelden

Instagram

Voor de dikste vangstfoto's volg je ons ook op Instagram: @baitnationnl

 

© 2016 - 2023 BaitNation.nl | sitemap | rss